Sitemap
anti-stress massage
hot stone massage
Rug/nek/schouder
been massage
voet/been verzorging
Tarieven
Huisregels
Contact

  

 

Beenmassage

Gezonde benen zijn een kostbaar bezit. Ze brengen ons waar we heen willen, we lopen, werken, dansen en sporten ermee. Dit houdt in dat we onze benen in goede conditie moeten houden.
Vaak staan we hier pas bij stil als ze pijn gaan doen of als de eerste spataderen zich aankondigen.
Zware benen en vermoeide benen : redenen om zich te verzorgen.
Zware of vermoeide benen is een frequente klacht die vele oorzaken kan hebben. Vaak gaat het om vermoeidheid na een lichamelijke inspanning. Maar als dat gevoel herhaaldelijk terugkomt en/of gepaard gaat met andere tekenen, kan het wijzen op een ernstiger onderliggende aandoening.
Zware benen is vooral een probleem bij vrouwen. Vrouwen zijn inderdaad gevoeliger voor het probleem dan mannen. Zware benen na lang rechtstaan zonder veel te bewegen, is normaal. Zware benen kunnen echter ook wijzen op veneuze insufficiëntie of een vitaminetekort.
Degene onder jullie die regelmatig aan sport doet kan weldaad hebben bij een ontspannende beenmassage. Onze been-massage kan preventief aangewend worden om blessures en spierpijnen te voorkomen tijdens het sporten, maar ook om overbelaste spieren na het sporten aan te zetten tot een sneller herstel.

 

Beenmassage

Top